Träpellets - Vi ser till att ta vara på det som naturen producerat.

Genom att välja miljövänlig energi baserad på exempelvis bioenergi kan ditt företag enkelt sänka kostnaderna och samtidigt göra en insats för miljön. Vi har flera energikoncept för att ni ska kunna välja det som passar just er verksamhet. 

Träpellets – Ett miljövänligt och lönsamt alternativ
Träpellets produceras av en biprodukt från sågverksindustrin och släpper inte ut mer CO2 under förbränning än om trävirket skulle brytas ned naturligt. Vid tillverkningen krävs endast en liten andel hjälpenergi, och förbränning av träpellets är CO2 neutralt och bidrar inte till den globala uppvärmningen.

På Pemcoenergi ser vi till att ta vara på det som naturen producerat. Vi har hela lösningen och hjälper våra kunder att konvertera till pellets med ny pelletsanläggning eller pelletspanna.

Vi hjälper företag hitta miljövänliga energilösningar
För en del verksamheter är pellets eller flis det mest effektiva valet, för andra kan geoenergi eller bioolja passa bättre. Oavsett val så hjälper vi företag att ersätta sin användning av fossila bränslen med miljöriktiga alternativ och samtidigt spara pengar.

Används fossila bränslen idag finns mycket att vinna på att låta oss leverera miljövänlig energi istället. Samtidigt som ni sänker kostnaderna får ni en bekväm och effektiv energilösning som anpassas efter era behov. 

Ta en kontakt så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er konvertera till pellets med ny pelletspanna eller pelletsanläggning.

Konvertera till pellets med ny pelletsanläggning eller pelletspanna. Träpellets

Förfrågan

Nyheter

Datum för inlägg: fre, 03/02/2018 - 12:39

Solör Bioenergi växer i Sverige och Norge genom förvärvet av Pemco Energi från det norska investment bolaget Pemco.

Datum för inlägg: sön, 02/18/2018 - 11:32

Sverige har som mål att bli ett av världens första fossilfria länder. För att vi ska nå dit har bioenergin en viktig roll att spela.

Datum för inlägg: sön, 02/18/2018 - 10:45
Vårgårda kommune Lena skole

Pemco Energi köper fem värmeanläggningar av Avena Energi. Anläggningarna ligger i Vårgårda, Alingsås och Skara och är viktiga för Pemco...

Datum för inlägg: tors, 02/15/2018 - 11:35

Pemco Energi har anställt Sivert Schevig som projektledare. Han kommer närmast från Eidsvold Værk Moelven där han varit driftledare.  

Datum för inlägg: tis, 09/19/2017 - 10:44

Nu har vi samlat ett urval kundcase där du enkelt kan läsa om olika verksamhetsområden och fastighetstyper och få en bild av hur våra...