Vi levererar pellets till din anläggning 

Pellets från Pemco Träpellets är en ren naturprodukt med högt energiinneåll. Vi har producerat pellets sedan 1992 och har därmed lång erfarenhet av hur våra kunder vill att vår pellets skall vara. Vi försöker alltid leva upp till dessa förväntningar och genom effektiv produktion och av en av branschens mest erkända transportörer, kan vi borga för att du som kund kan erhålla en kvalitetsgodkänd pellets till konkurrenskraftiga priser. Den pellets vi säljer är enligt Svensk pelletsstandard SS 18 71 20, Grupp 1.

Pellets är ett miljövänligt energislag som tillverkas av biprodukter från sågverksindustrin i form av såg- och kutterspån. Spånet mals ned och torkas för att sedan komprimeras under högt tryck och formas till små stavar av träfiber. Vid tillverkningen krävs endast en liten andel hjälpenergi, och förbränning av träpellets är CO2 neutralt och bidrar inte till den globala uppvärmningen.

Vi levererar pellets till företag i Mellansverige.

För att beställa ringer du vår kundtjänst.

 

Förfrågan

Nyheter

Datum för inlägg: fre, 03/02/2018 - 12:39

Solör Bioenergi växer i Sverige och Norge genom förvärvet av Pemco Energi från det norska investment bolaget Pemco.

Datum för inlägg: sön, 02/18/2018 - 11:32

Sverige har som mål att bli ett av världens första fossilfria länder. För att vi ska nå dit har bioenergin en viktig roll att spela.

Datum för inlägg: sön, 02/18/2018 - 10:45
Vårgårda kommune Lena skole

Pemco Energi köper fem värmeanläggningar av Avena Energi. Anläggningarna ligger i Vårgårda, Alingsås och Skara och är viktiga för Pemco...

Datum för inlägg: tors, 02/15/2018 - 11:35

Pemco Energi har anställt Sivert Schevig som projektledare. Han kommer närmast från Eidsvold Værk Moelven där han varit driftledare.  

Datum för inlägg: tis, 09/19/2017 - 10:44

Nu har vi samlat ett urval kundcase där du enkelt kan läsa om olika verksamhetsområden och fastighetstyper och få en bild av hur våra...