Sivert Schevig ny projektledare

Pemco Energi har anställt Sivert Schevig som projektledare. Han kommer närmast från Eidsvold Værk Moelven där han varit driftledare.  

-Sivert börjar vid avdelningen för värmeportföljen där han kommer att arbeta med utveckling och förvaltning av våra värmeprojekt. Han har gjort ett gott intryck på oss kombinerat med att han har en värdefull bakgrund. Vi är därför väldigt glada att få honom ombord säger verkställande direktören Håkon Knappskog. 

Schevig har de senaste 10 åren arbetat i olika roller inom Moelven. Senast som driftledare med ansvar för att nå verksamhetens produktionsmål. Denna erfarenhet kommer väl till pass i Pemco energi.

-Bra planering och projektering tror jag är nyckeln till att skapa bra värmelösningar. Idag finns det många spännande projekt i Norge kopplat till biovarme och utvecklingstakten i centraliserende områden är mycket hög. Jag har därför stark tro på bioenergi som värmekälla åren framöver och är glad till att vara med och bidra till goda och miljövänliga projket, säger Schevig

Share this post

Förfrågan

Nyheter

Datum för inlägg: fre, 03/02/2018 - 12:39

Solör Bioenergi växer i Sverige och Norge genom förvärvet av Pemco Energi från det norska investment bolaget Pemco.

Datum för inlägg: sön, 02/18/2018 - 11:32

Sverige har som mål att bli ett av världens första fossilfria länder. För att vi ska nå dit har bioenergin en viktig roll att spela.

Datum för inlägg: sön, 02/18/2018 - 10:45
Vårgårda kommune Lena skole

Pemco Energi köper fem värmeanläggningar av Avena Energi. Anläggningarna ligger i Vårgårda, Alingsås och Skara och är viktiga för Pemco...

Datum för inlägg: tors, 02/15/2018 - 11:35

Pemco Energi har anställt Sivert Schevig som projektledare. Han kommer närmast från Eidsvold Værk Moelven där han varit driftledare.  

Datum för inlägg: tis, 09/19/2017 - 10:44

Nu har vi samlat ett urval kundcase där du enkelt kan läsa om olika verksamhetsområden och fastighetstyper och få en bild av hur våra...